Procesmanagement: van project naar realisatie

Verkeersplanologie houdt niet op bij de tekentafel. Een goed project valt of staat met een adequate uitvoering. Als procesmanager houdt Delft Infra Advies gedurende het gehele traject de vinger aan de pols. Dit om erop toe te zien dat het project overeenkomstig de doelstellingen wordt gerealiseerd, binnen de gestelde termijn en binnen het gereserveerde budget.

Project en proces zijn altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een goede vuistregel is: hoe complexer het project, des te belangrijker het proces. Dit geldt met name indien er veel verschillende partijen betrokken zijn bij de uitvoering. Met een specialist van Delft Infra Advies aan het roer hoeft u nooit bang te zijn dat u in mooie plannen blijft steken.

Adviseurs van Delft Infra Advies zijn naast de inhoud bij uitstek geschikt voor procesbegeleiding van uw projecten. Bij complexe verkeer en vervoersprojecten staat een adviseur van Delft garant voor een solide proces en een professionele vertegenwoordiging in overleg met projectpartners.

» zie ook : Projecten Procesbegeleiding